Pise: Alen Slavica

Kolumna/Alen Slavica/ 22.feb.2017

Dino Dvornik

"Dino k'o Dino, uvijek kriv i bit ce kriv dok je ziv. Fascinirao me je svojom silnom pozitivnom energijom.Izasli smo jednom zajedno van u Zagrebu. U diskoteci Sokol, upoznavao me sa svim i svakim...Nije imao mira ni sekunde. Ja bi stajao kod sanka, a on bi deset puta otisao napravio krug i vratio se do mene. Vikao je svima kako ja najbolje pivam, zaigran, djetinjast i pomalo neozbiljan u svom svijetu.

 

Nevidjena dobricina, koja nikome ne zeli zlo. Rijedak. Zracio je postenjem i cinilo mi se, da mu je glazba najvaznija stvar na svijetu. Iznenadio me super idejama na svojim albumima. Vrlo kreativno, mislim da je funky stil priblizio ljudima, koji to nisu nikad slusali. Buduci da sam zivio u Americi , nisam ga kasnije cuo ni vidio godinama.

 

Nekoliko dana prije njegove smrti, dosao mi je na pamet i htio sam ga zvati da snimimo nesto zajedno. Nagla smrt splitskog dobricine napuhala se medijima. Dino k'o Dino. Jedan od splitskih kolega rekao je : "Dino se u luna parku moze voziti cijeli dan, a mi svi samo jednom."


Osjeti se i u pjesmi njegov ringispil zivota… "

Procitajte kolumnu : Konverzacija

Procitajte kolumnu : Nevere (Posveceno Arsenu)

Photo Credit: Facebook

Story: Iz Knjige "Zivotni autoput" 

Pratite nas na drustvenim mrezama:

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon