Aida|CB: Brend za Savremenu Zenu

Pise: Redakcija /Promocija//22.februar.2017

Modna kolekcija Aida|CB je novi brend za koji ce se, sigurni smo, tek cuti u svijetu mode. Obiluje lijepim, klasicnim komadima, koje bi svaka sofisticirana zena trebala imati.

 

Preovladava bijela, crna i siva boja. Medjutim, dizajnerica nas ponekad iznenadi i jarko crvenom (Jelena Set), kao i indigo plavom (Wrap Maxi). Ova kolekcija je uradjena od visoko kvalitetnih materijala, koji savrseno isticu ljepotu i zenstvenost, ali i udobnost i eleganciju jedne zene.

Ono sto je interesantno je da je modna dizajnerica porijeklom iz nasih krajeva, koja je odrasla u Americi: Aida Crnic Bajramovic je zavrsila jedan od najboljih privatnih univerziteta, Savannah College of Art and Design, i suradjivala je sa mnogim znacajnim imenima u svijetu mode.

Skupa sa njenim mentorom (Daniel Vosovic, iz poznatog fashion show "Project Runway"), Aida je dizajnirala i kreirala interesantne komade odjece, od recikliranih materijala, u cilju razvijanja svijesti o ocuvanju planete, ali u isto vrijeme ne uskracujuci dizajn, ideju i kvalitet. Njene kreacije su bile jako uspjesne, a jedan "look" je izlozen u Saks Fifth Avenue, na Phipps Plaza u Atlanti.

Ako zelite da izgledate unikatno, sofisticirano, moderno ali i da se osjecate udobno,u kvalitetnim, prirodnim materijalima, onda pretrazite Aida|CB website i pogledajte jedne od njenih prekrasnih kreacija.

 

Nasa najdraza je Aleksandra Silk Top...ili mozda ipak Aleksandra Silk Dress?!

Uh, bas je tesko odluciti se...

 

Uostalom, pogledajte i sami, mozda upravo u ovoj kolekciji pronadjete onu haljinu iz snova, skrojenu samo za vas, u pravom smislu te rijeci! Ovo stvarno dobro zvuci, u moru istih haljinica koje na vas cekaju u prodavnicima, morate priznati. 

Photo Credit: Aida|CB

PR Story: Pink Planer

Website: www.aidacb.com

Web Boutique/Shop: www.aidacb.com/shop