PROMOCIJA

Kreativni ste i stvarate? Prodajete slatke stvarcice, modne komade, unikatni nakit, pisete knjigu...pravite nabolje partije, kulturna dogadjanja, organizujete putovanja, slikate? Tu smo da vas podrzimo i pohvalimo. Javite se! 

RECENZIJA

Nasa ekipa vam iz prve ruke prenosi utiske o zbivanjima na kulturnoj sceni vaseg grada. Ako zelite da posjetimo vas event, javite se!

FILM

Filmska industrija je prepuna dobrih i manje dobrih prica...Pratimo kvalitetne price i interesantna zbivanja u kinima. Predstavljamo nase i strane filmove. Pratimo filmske festivale kako kod nas, tako i u inostranstvu. Iz prve ruke Oscar i nominacije najboljih filmova u raznim kategorijama. 

POZORISTE

Predstave koje vrijedi pogledati u vasem pozoristu, bilo da je rijec o velikim i poznatim kao sto su Broadway ili malim pozoristima koji su vrijedni paznje. Tu smo da vam predlozimo ali i da vas podrzimo. 

KONCERTI

Kakva je muzicka scena u vasem gradu? Sta je vrijedno pogledati? Iz prve ruke velike svjetske turneje poznatih s nasih prostora ali i svjetske muzicke scene. Iz prve ruke Chicago, Zagreb, Sarajevo, Beograd, New York, Miami, L.A itd! Let's party!

MUZEJI I ART GALERIJE

Muzeji i Art galerije u vasem gradu. 

KNJIGE

Objavljena je nova knjiga? Napisali ste prvu knjigu? Procitale ste interesantnu knjigu? Pronadjite sve na jednom mjestu za knjigoljupce! 

RESTORANI

Koji su najbolji restorani u vasem gradu? Najbolja hrana i pice? Gdje se osjecate "kao kod kuce"? Sve to i jos vise pronadjite ovdje. Nas Gastro kutak trazi neobicno uredjene restorane. Pogledajte ovdje.

BUSINESS PRESS

 Vi ste uvjek profesionalni, kreativni, uspjesni u svom biznisu i zelite da i drugi saznaju kako vi to radite s ljubavlju...Javite nam se, rado cemo vas podrzati! Budite i vi u nasem Business Spotlight-u...

Please reload