EVENT

  PROSLAVA PRVE GODISNJICE PINK PLANER LIFESTYLE PORTALA

Chicago, 30.avgust.2017

Proslava se odvijala na ekskluzivnom kruzeru Odyssey, u centru Chicaga, koji je isplovio s doka Navy Piera. Bajkovito krstarenje je trajalao tri sata. Vecer se zavrsila prekrasnim vatrometom, kojeg su zvanice odusevljeno pratile s palube broda, dok su u ne tako velikoj daljini treperila svjetla jednog od najljepsih gradova na svijetu.

1/6

 

Ovih dana Pink Planer je zasluzeno proslavio svoju prvu godinu stvaralastva. Slavlje je upriliceno na ekskluzivnom mjestu: jednom od  najelegantnijih a mozda i najljepsih u Chicago-u.

 

Ekipa Pink Planer-a, sa svojim prijateljima i saradnicima provela nezaboravnu vecer. Odyssey, je tacno u 7PM isplovio lagano, na  jezero Michigan, ne tako daleko od obale.

Medju zvanicama su bili predstavnici ostalih medijskih kuca, koji su od samog pocetka podrzali ideju o stvaranju jednog modernog portala koji se nece baviti politikom, vec kulturom zivljenja, modom, umjetnosti, putopisima, knjigama i uopste samo pozitivnim i lijepim temama. Osim kolega iz drugih medijskih kuca, pozivu su se rado odazvale uspjesne vlasnice biznisa u domenu ljepote, koje su ostvarile zavidnu poslovnu karijeru u Americi.

Zatim, predstavnice velikih kuca kao sto su Chanel, Lancome i Jo Malone. One su ujedno darovale poklone od svojih modnih kuca za nase goste.

Velika robna kuca, Nordstrom, se pobrinula za pokloncice koje smo podjelili u vrecicama za muske pratioce. 

Medju prijateljima i sponzorima ove prekrasne veceri izdvojili bi :

CHANEL

LANCOME

JO MALONE

SHEAR ELEGANCE,

BOSTEL, 

SOLEIL TRAVEL 

ELIZABETH ADAM DAY SPA

LABEFFECTIVE

Koristimo priliku da im se zahvalimo na nesebicnoj podrsci tokom prosle godine i pozelimo jos puno uspjesnih godina u zajednickoj saradnji.

Poslije raskosne vecere i koktela, vece se nastavila na palubi broda, u mekanim foteljama pod otvorenim nebom. Uz laganu jazz muziku koja je dopirala iz zvucnika, nasi gosti su uzivali u prekrasnom vatrometu i pogledu na Navy Pier i centar Chicaga U nastavku pogledajte video klip vatrometa koji je upotpunio  magicnu noc, punu lijepe energije, nasmijanih lica i dragih prijatelja portala Pink Planer.

 

Zaista, bila je to vecer za pamcenje!

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

Story: Pink Planer

Photo: Pink Planer

Video: PinkPlaner

Pink Planer je Prvi lifestyle portal u dijaspori koji se pojavio prije godinu dana i vrlo brzo dobio veliki broj citalaca iz cijele ex-Jugoslavije, koji zive u inostranstvu ali i u regionu. Obiluje veoma interesantnim temama, novog doba ali i onim neprevazidjenim kao sto su moda, umjetnost i kultura. Zamisljen je kao  pink rokovnik/planer koji zene nose uvjek u svojoj torbi...Rokovnik pun planova za bolji, ljepsi i uspjesniji zivot. Planer u kojem se kriju najbolje zabave u gradu, vrsni frizeri i kozmeticari, doktori i makeup artisti, kuponi, poslednja moda, ali i knjiga, koncert i izlozba. Pink Planer je namjenjen modernoj, savremenoj zeni koja zna sta zeli i kako to da dobije. Medjutim, saznali smo da ovaj portal redovno citaju muskarci (krisom) da bi vec jednom shvatili sta je to sto zene zele.