@ Beauty 

NATASA MIJATOVIC: KOLIKO SU VAZNI PRAJMERI ZA LICE?

Cetvrtak, 13. april, 2017.

U poslednje vreme sminkanje skoro da ne mozemo ni da zamislimo bez upotrebe prajmera. Neke dame ga ipak zaobilaze, ne shvatajuci njegovu ulogu. 

Prajmer ili baza koju nanosimo pre tecnog pudera vazna je iz vise razloga. Suvu kozu ce hidrirati i zastititi, a masnoj kozi dace ujednaceniji, izgled, pore na licu bice popunjene, a koza ce se u toku dana manje mastiti. Ipak najznacajnija uloga prajmera je u tome sto ce vasu sminku na licu ciniti dugotrajnom. To je narocito vazno ukoliko sminku nosite ceo dan, ili pak imate neki vazan dogadjaj i zelite da sve ostane na svom mestu.

Odgovarajuci prajmer birajte najpre prema svom tipu koze. Uglavnom je na svakom to naznaceno, a ima ih na bazi silikona, vode, sa blur ili matirajucim efektom. 

Prajmer ne morate nanositi na celo lice. Posebnu paznju treba obratiti na one delove lica sa kojih se tecni puder najlakse skida, predeo oko ociju, nosa, zapravo na celu T zonu. 

Najlakse cete ga naneti prstima, jer na taj nacin prajmer mozete i utisnuti u kozu i napraviti glatku i finu podlogu za vas mejkap. Sacekajte nekoliko sekundi i nanesite vas omiljeni tecni puder.

LIFESTYLE

LIJEP, UDOBAN I KREATIVAN ZIVOT CINE MALE STVARI. OD TOGA KAKO PROVODITE SLOBODNO VRIJEME, KAKO UREDITI I DEKORISATI SVOJ DOM DO INTERESANTNIH KNJIGA, MUZIKE, FILMA I POZORISNIH KOMADA U KOJIMA UZIVATE. 

STA SE NOSI OVE SEZONE? POGLEDAJTE MODNE KOMBINACIJE KOJE SE TRENUTNO NOSE U SVJETSKIM METROPOLAMA.

PROCITAJTE INTERESANTNE SAVJETE I CLANKE O LJEPOTI I ZDRAVLJU

KULTURA I UMJETNOST IZ SVIJETA. NAJNOVIJI FILMOVI, POZORISNE PREDSTAVE, KNJIGE I IZLOZBE. 

PRATITE KULTURNA ZBIVANJA U VASEM GRADU: CHICAGO I OSTALI GRADOVI U AMERICI I DIJASPORI. ZATIM, BEOGRAD, SARAJEVO, ZAGREB...KONCERTI, PREDSTAVE, UTISCI, RECENZIJE

CITAJTE NAJPOPULARNIJE MAGAZINE

UZ PRVU JUTARNJU KAFICU PROCITAJTE I NAJDRAZE MAGAZINE S EX-YU PROSTORA.

ZAPOCNITE DAN S DOBROM MUZIKOM. SLUSAJTE NAJBOLJE RADIO STANICE S EX-YU PROSTORA.

1 / 1

Please reload

Najpovoljnije Avio Karte za Sve Destinacije EX-YU

Soleil Travel 888.864.6930