UCLANITE SE U Pink Planer Lifestyle KLUB

Besplatan Tiket za Luksuznu Svakodnevnicu

Neki ljudi misle da je luksuz suprotan od siromaštva, no nije. Luksuz je suprotan vulgarnosti. Uz to, luksuz je kada je unutrašnjost isto tako lijepa kao i vanjština. ~ Coco Chanel
 

Kao Clan Pink Planer Lifestyle Kluba imate:

* 24/7 ULAZ u nasu PRIVATNU grupu gdje osim svakodnevnih besplatnih savjeta kako da uljepsate svoj zivot imate sansu uzivati u drustvu dama koje vole iste male luksuzne stvari koje cine zivot lijepim, a ne kostaju nista!

*Osnovu za kreiranje lijepih trenutaka kojim mozete ispuniti svoj zivot.

*Inspiracija i Motivacija koja vasu energiju podize na pozitivan nivo i dobre vibracije

*Pozitivnu podrsku ostalih clanica u nastojanju da promjenite svoj zivot na bolje

 

*Podrsku u vasem biznisu

Beneficije koje cete uzivati kao clanice su:

*Pozivnica da postanete clan nase Privatne Pink Planer Lifestyle Facebook Grupe gdje mozete da se druzite s drugim clanicama koje se nalaze u cijelom svijetu a porijeklom su s nasih prostora i imaju istu zelju kao i vi da uljepsaju svoj zivot malim stvarima i zastanu na tren "da pomirisu ruze"...

 

*Sansa da predstavite na nasoj Facebook Privatnoj Pink Planer Lifestyle Grupi vas biznis (1X).

*Mogucnost da reklamirate vas biznis na nasem Lifestyle portalu PINK PLANER s popustom od 15% (dodatnih na vazecu promociju).

To nije sve... :)

* Pink Planer Lifestyle Klub pisamce u vasem email sanducicu, s interesantnim savjetima  koji ce vas inspirisati i motivisati. 

*Specijalne Pozivnice za interesantna dogadjanja i event-e, ponude, popuste, kupone od nasih sponzora koji zele da izgledate lijepo, zadovoljno, moderno i sretno!

*Poklon koji izvlacimo jednom godisnje (Decembar) za sretnu dobitnicu a koji je specijalno od nas za jednu od nasih clanica. Ne mozemo vam otkriti sta je, jer je to nasa tajna, a prijatno iznenadjenje za vas! ;)

Zamislite, sve to besplatno!

Da, stvarno, ne salimo se! :)

Ispunite vasu clansku kartu vec sada s vasim imenom i e-mail adresom: