BAJKOVITE IDEJE: NAPISITE SVOJU BUCKET ZIMSKU LISTU


Posjetite obliznje klizaliste. Svi veci gradovi imaju klizanje na otvorenom u centru grada.

Jedan dan povedite svoju najbolju prijateljicu, iznajmite klizaljke i pokusajte (ako vec niste profi) da se odrzite na njima.

Ove godine kupite prirodnu jelku...Neka to bude ritual u kojem ce ucestvovati cijela porodica. Otidjite poslije 5 popodne kada se upale svijecice i izaberite vase bozicno drvce. Obavezno se slikajte pored crvene kamp prikolice sa jelkicama u pozadini...upravo ste dobili divan portret za mali novac. Za takavu fotografiju, vas fotograf bi se trudio par dana a i debelo bi vam to naplatio.

Molim i drugi put :)

Ukrasite svoje bozicno drvce skupa sa svojom djecom i pokusajte da koristite sto vise ukrasa napravljenih od obicnog papira ili sisarke utopljene u gliter. Neka imaju duboko znacenje i budu vrijedno i zabavno iskustvo...

Napravite party u svojoj kuci i pozovite svoje prijatelje. Uz mali trud svi mozete imati super provod, ludu zabavu uz karaoki, male zalogajcice i koktele. Naravno, ovo je divna prilika da se "skockate" i napokon izvucete onu crvenu haljinu iz ormara, za koju ste mislili da je previse upadljiva.

Posjetite Christkindlmarket u vasem gradu i probajte ukusnu hranu koju pripremaju ispred vas ili kupite neki mali poklon dragoj osobi.

Napravite kolace i ukrasite ih pepermintom. Uz pomoc malih, spretnih rucica sve to izgleda jos ljepse i ukusnije. Dok cekate da se ispeku nazdravite za super uradjen posao toplom cokoladom! Cheers!

U svaki kutak svoje kucice unesite male svjetlucave svijecice i tako ga ucinite magicnim...Samo par ovakvih lampica donijet ce u vas dom toplinu, dah starih vremena, udobnost i zimsku idilu. Probajte. Sigurno ce vam se dopasti vase gnijezdo jos vise.

Recite nekom do koga vam je jako stalo "Volim te". Oprostite nekom ko vas je povrijedio. Pozelite im ljubav i sidjite iz njihovog voza...kazu da se tu journey zavrsava i da je tu kraj njihove price u vasem zivotu. Sve je ok, uzivajte okruzeni ljudima koji vas vole i postuju.

Uz kokice pogledajte neki sasavi film uz koji se super osjecate. Mozda Elf?


Featured Posts
Recent Posts